1. Biscuiti vegani – mod de preparare
Pentru a pregati acest desert gustos si sanatos, este necesar sa ai toate ingredientele de care ai nevoie, iar mai apoi sa urmezi modul de preparare, care implica doar cativa pasi simpli, si anume:
Pasul 1
Pentru inceput, este necesar sa preincalzesti cuptorul la 180°C si sa tapetezi o tava cu hartie de copt. In continuare, trebuie sa incepi pregatirea aluatului prin amestecarea intr-un bol mare a ingredientelor uscate, si anume faina integrala impreuna cu zaharul, praful de copt si sarea. Adauga uleiul de cocos topit, laptele vegetal si esenta de vanilie, iar mai apoi amesteca pana cand obtii un aluat omogen.
Pasul 2
In continuare, poti adauga nuci sau stafide in aluat in cazul in care iti doresti sa le oferi biscuitilor tai vegetali o aroma deosebita. Mai apoi, formeaza bilute mici de aluat si aseaza-le pe tava pe care ai tapetat-o cu hartie de copt, lasand spatiu intre ele. In continuare, aplatizeaza usor bilele de aluat cu ajutorul unei furculite.
Pasul 3
In final, baga tava in cuptor si coace biscuitii timp de aproximativ 12-15 minute sau pana cand devin usor aurii pe margini. Dupa ce ii scoti din cuptor, ar fi bine sa ii lasi sa se raceasca complet inainte de servire sau de a-i transfera intr-un recipient etans.