1. Quesadilla vegetariana – mod de preparare
Pentru a te asigura ca prepari o quesadilla vegetariana nemaipomenita, care te va invalui cu savoarea sa, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli.
Pentru inceput, este necesar sa prepari lipiile. Amesteca ovazul instant fara aroma cu apa si sare intr-un bol, iar mai apoi formeaza 8 bile si preseaza-le sub forma de cerc. Coace lipiile intr-o tigaie la foc mediu, cateva minute pe fiecare parte, pana cand acestea devin aurii.
Incepe pregatirea umpluturii prin stropirea unei tigai cu putin spray de gatit, iar mai apoi caleste ceapa si ardeiul pana cand devin moi. Adauga fasolea, porumbul si condimentele, continuand sa gatesti pentru cateva minute.
Transfera compozitia din tigaie si amestec-o intr-un bol cu tipurile de branza alese, semintele de chia, sare si piper dupa gust. Feliaza avocado si adauga-l si pe acesta in bol, iar mai apoi amesteca toate ingredientele.
Incepe ambalarea preparatului prin asezarea unei lipii in tigaia in care ai calit legumele. Adauga peste aceasta un strat generos de umplutura, iar mai apoi acopera cu o alta lipie.
In final, coace quesadilla vegetariana pe fiecare parte timp de aproximativ 2-3 minute, pana cand branza se topeste si lipiile devin crocante. Mai apoi, taie preparatele in sferturi, adauga sosul fara calorii si sunt gata de servit.